De expert in badtextiel. Handdoeken, badhanddoeken & meer
Vergelijk & bestel Ruim 1000 Badtextiel artikelen
Handdoeken-online.nl
16-04-2017

Trendy kleuren handdoeken

Handdoeken beige

De kleur beige is een lichte bruine kleur en is goed combineren met andere lichte tinten. Door de neutrale kleur wordt het ook vaak voor thuis gebruikt. Ook aan te raden voor in de badkamer. Hang in je badkamer bijvoorbeeld prachtige beige handdoeken. Door de kleur beige te gebruiken geeft het je badkamer tegelijkertijd ook een rustige omgeving.

 

 

Beige handdoek
Beige handdoek
Beige handdoek
Beige handdoek

Handdoeken blauw

Blauw is een primaire kleur en zou je prachtig kunnen combineren met groen, oranje of paars. Mocht jij een badkamer hebben waarbij je de kleuren groen en oranje hebt gebruikt, zou je kunnen kiezen voor blauwe handdoeken. Bij blauw krijg je een zuiver en puur gevoel, perfect voor in de badkamer.

 

 

Blauwe handdoek
Blauwe handdoek
Blauwe handdoek
Blauwe handdoek

Handdoeken bruin

Bruin is de kleur van de aarde, het geeft een gevoel van warmte. Door de neutrale kleur is het goed te combineren met overige kleuren uit de natuur zoals oranje, rood of geel. Ik zou bruin niet te veel laten overheersen in je badkamer. Je kunt het goed toepassen voor je badtextiel, bijvoorbeeld voor je handdoeken en washandjes.

 

 

Bruine handdoek
Bruine handdoek
Bruine handdoek
Bruine handdoek

Handdoeken grijs

Grijs is een kleur dat je makkelijk overal mee kunt combineren. Ook mooi te gebruiken voor een handdoekenset. Voordeel van deze kleur is dat je niet snel de viezigheid ziet. Door grijze handdoeken in je badkamer te hangen creëer je een bepaalde rust. Om evenwicht te houden zou je één felle kleur kunnen gebruiken.

 

 

Grijze handdoek
Grijze handdoek
Grijze handdoek
Grijze handdoek

Handdoeken groen

Groen is een kleur van de natuur en straalt kalmte uit. Groen zou ik niet laten overheersen je kunt er het beste mee accentueren. De kleur is goed te gebruiken voor bepaalde accessoires voor in de badkamer bijvoorbeeld handdoeken en washandjes. Er zijn verschillende kleuren groen bijvoorbeeld gifgroen, licht groen, donkergroen, limoengroen, legergroen en veel meer. Zo is het leuk om wat variatie kleuren handdoeken aan te schaffen in plaats van één en dezelfde kleur.

 

 

Groene handdoek
Groene handdoek
Groene handdoek
Groene handdoek

Handdoeken rood

Bij rood denk je aan passie en warmte. Rood kun je gebruiken in elke ruimte. De kleur is goed te combineren met oranje, paars of bruin. Tevens is het de kleur van de liefde. Met de kleur rood kun je experimenteren. Leuk om bijvoorbeeld een rode handdoekenset te nemen voor in je badkamer, het zorgt meteen voor meer warmte in de ruimte.

 

 

Rode handdoek
Rode handdoek
Rode handdoek
Rode handdoek

Handdoeken wit

Met de kleur wit kun je alles vrijwel combineren. Wit zie je vaak terug in de meeste badkamers. Je ontwikkelt een lichte ruimte die tegelijkertijd erg ruim oogt. Mocht je voor een witte handdoeken gaan, houd dan rekening mee dat je erg snel viezigheid erop ziet.

 

 

Witte handdoek
Witte handdoek
Witte handdoek
Witte handdoek

Handdoeken zwart

Zwart kun je goed als basis gebruiken om met felle kleuren te gaan experimenteren. Zwart kun je ook mooi combineren met wit. Door bijvoorbeeld in een witte badkamer, een zwarte handdoeken te nemen. Voordeel is ook dat je niet snel vlekken ziet.

 

 

Zwarte handdoek
Zwarte handdoek
Zwarte handdoek
Zwarte handdoek

Handdoeken & meer Badtextiel

Handige tips en hulp bij aankoop van Handdoeken

Lees hier alle informatie over handdoeken en badtextiel die je nodig hebt bij de aankoop van nieuwe handdoeken. Ben je op zoek naar een nieuwe set handdoeken? Bekijk dan onderstaande artikelen vol met advies, uitleg & handige tips. Wat betekend 'hotel kwaliteit' bijvoorbeeld? Welke top merken zijn er in het badtextiel segment? Lees alles over wassymbolen, merken, formaten en meer.

 


Handdoeken

Handdoeken

 

 

 

[profiler]
Memory usage: real: 11534336, emalloc: 11166784
Code ProfilerTimeCntEmallocRealMem